Sitemap Nettstedskart Søk
Norsk English

Velkommen til Helsetjenesten for storfe

Her finner du nyheter og informasjon om Helsetjenesten for storfe sin virksomhet og helsestatus i norske storfebesetninger. Her kan du lese nyheter og fagstoff om dyrehelse, dyrevelferd, sjukdommer og forebygging.

Arvid Steen fikk Sølvkalven 2014

Veterinær Arvid Steen fra Haram ble tildelt Sølvkalven 2014 for sitt dyktige arbeid innen storfehelse. Du har et stort engasjement. Du er alltid på jakt etter forbedringer, og du går inn i oppgavene med stor energi. Samtidig som du er på jakt etter forbedringer har du ei godt samarbeid med bonden, sa Nina Kolltveit Sæter, nestleder i konsernstyret i TINE, da hun delte ut prisen på regionmøtet i TINE Vest mandag.

Les hele saken »

Årsrapport helsekortordningen 2014

Årsmeldingen 2014 er klar! Årsmeldingen består av en samling av tabeller. Disse tabellene er ment som et oppslagsverk. Fra 2014 er tallene hentet fra den nye Kukontrollen, og for noen tabeller kan det være et avvik fra tidligere beregninger. Kort kan disse forhold fremheves for utviklingen i 2014:

Les hele saken »

Ny kalvefôringsbrosjyre

Kalv er et stort og viktig faglig tema, og brosjyren er omfattende. Ta deg tid til å lese teksten og for all del ikke la den gå i søpla sammen med reklamen. God lesning!

Les hele saken »

Bestillingsliste

Nettbutikk

Anne Cathrine Whist og Liv Sølverød, 2011
Pris: 200 kr
Jurhelseboka
Lars Erik Ruud et al., 2014
Pris: 200 kr
Hus for storfe, norske anbefalinger
Jan Hulsen, 2011
Pris: 200 kr
Robotmelking

I tillegg til de oppgitte priser kommer moms samt eksp. gebyr kr 45,- og porto per forsendelse. Gratis produkter sendes ut gratis. Ingen moms på bøker.